Thursday, 5 March 2015

bersama kak Aila 💝🙈🙈







ROADRUN 2015




Assalamualaikum readers! How's ur day today ? :) .  Hari ini tiba-tiba rasa nak update blog. Sejak dari haritu lgi nak update tpi busy dgn exam bulan mac so tkde masa nak bukak segala laman sosial. Yang sempat bukak cuma whatsapp dengan wechat je. HAHAHAHA. Alhamdulillah exam baru je habis hari nie. kihkih xD . Hari nie Nisa nak ckp psl roadrun sekolah.  Roadrun sekolah Nisa baru je habis. Tak silap buat minggu lepas hari Sabtu. urmmmm, tahun nie nasib tak berapa nak baik sangat :'/ .

Selepas cikgu bunyikan pistol, someone tolak Nisa sampaikan jatuh. Bila Nisa nak bangun balik jatuh balik sbb ada orang tolak lagi. Mulamula mmg dh patah semangat nak lari sbb kaki & tgn dh sakit , darah pun dh keluar masatu. Yang paling sakit hati sorang pun tkde tolong Nisa masa jatuh & yang paling bengang nya kenapa lah PBSM tk nampak masa Nisa jatuh....

Masa dah jatuh tu ingatkan nak masuk sekolah je sbb tangan dah mula keluar darah & tgk ramai orang dh pecut Nisa. Tapi firasat hati suruh Nisa lari jugak untuk dapatkan nombor sbb dari form 1 dh dapat nombor tak kan tahun nie last year nk biar kan mcm tu je? Masa mula-mula ramai yang nak duduk depan, bila dah sampai tmpt yg naik bukit, semua dh pancit.. Semua poyoh je lebih *buat muka menyampah* .

Finally, Nisa dapat jugak nombor. Ingatkan tk dapat nombor untuk tahun nie. Tahun nie mmg Nisa target nak dapat TOP 3, masa form 1 & form 2 dapat top 10. Naik form 3 hingga sekarang tetap dapat top 3 .  HOHOHOH.